Wim Regelt

TE GAST OP JULLIE EIGEN EVENEMENT!

Wij ondersteunen en ontzorgen je bij de organisatie van jullie bedrijfsjubileum. Van begin tot eind nemen wij de volledige organisatie uit handen. Met onze creatieve en verrassende ideeën, creëren wij een bedrijfsjubileum met blijvende impact. 

UITNODIGING

Na een persoonlijke kennismaking en een op maat gemaakt voorstel, begint de voorbereiding van het bedrijfsjubileum. Hoe worden de uitnodigingen verstuurd? Een e-mail of brief is standaard, dit kan anders! Met welk design wordt er gewerkt en hoe verloopt de registratie? Al deze elementen kunnen wij uit handen nemen. 

Meer informatie

AANKLEDING & DECORATIE

Wat wil je uitstralen op het bedrijfsjubileum? Een belangrijke vraag, waar wij graag samen naar kijken om te zorgen dat het jubileum aansluit bij jullie bedrijf. Van begin tot eind dient alles in dezelfde stijl gecommuniceerd en georganiseerd te worden. Het is tenslotte een belangrijke dag waar het bedrijf perfect uitgelicht moet worden. 

Meer informatie

CATERING

Wij weten als geen ander dat gezelligheid gepaard gaat met goed eten en drinken. Daarom is een goede samenstelling en kwaliteit van de catering van belang! 

In onze cateringsuggesties staan diversen mogelijkheden die wij te bieden hebben. En we helpen je graag met je persoonlijke wensen.

Uiteraard werken wij met goed gekwalificeerd horecapersoneel.

Meer informatie

ENTERTAINMENT

Het entertainment kan een evenement maken of breken. Het is belangrijk dat dit juist op de doelgroep en evenement wordt afgestemd. Van een stijlvolle jazz band tot een dj met lekkere achtergrond muziek. Zijn er interessante sprekers die aansluiten bij het bedrijfsjubileum? Of is juist één op één entertainment geschikt voor deze dag? Door onze ervaring weten wij hoe je deze invulling het beste kunt aanpakken. 

Meer informatie

Close
Close
Winkelwagen