Wim Regelt

PUBLIEKSEVENEMENTEN

Ons doel is om een blijvende herinnering te creëren, zodat er nog jaren over de familiedag nagepraat wordt. Hiervoor is een dosis creativiteit voor nodig! Hoe wordt de catering ingevuld en welke activiteiten zijn geschikt? Vindt de familiedag plaatst op het bedrijf of wordt het op externe locatie georganiseerd? Wij helpen jullie hier graag verder mee!

LOCATIE

Een familiedag op het bedrijf organiseren? Wij toveren jullie eigen parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware evenementenlocatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie. Zomaar Events werkt met bekende en (nog) onbekende evenementenlocaties, hotels en restaurants samen door heel Nederland. 

Meer informatie

CATERING

De catering wordt geheel aangepast naar de stijl van de familiedag. Kiezen jullie voor een bar op locatie of juist een truck waaruit alle dranken geserveerd worden? Onze chefkoks zorgen voor de heerlijkste gerechten, van live cooking tot een walking dinner. Wij beschikken ook over diverse foodtrucks, van een zakje friet tot Surinaamse gerechten. Voor de kinderen is er een ijs- en poffertjestruck aanwezig.

Meer informatie

STIJL

In wat voor stijl wordt de familiedag georganiseerd? Van een foodtruckfestival met activiteiten voor jong en oud tot een themadag waarbij de gehele locatie omgetoverd is in een bepaalde stijl. Aan de hand van jullie wensen, creëren en organiseren wij een familiedag die helemaal past bij jullie bedrijf. 

Meer informatie

ENTERTAINMENT

Uit ervaring spreken wij dat bij een familiedag voor een bedrijf één op één het altijd goed doet, zoals een karikaturist of goochelaar die jong en oud publiek verrast. Een live band of een kindershow is leuk, maar met entertainment kan je nog veel verder gaan om een ‘wow-effect’ te creëren. Wat past er op jullie familiedag en het bedrijf? Graag kijken wij samen naar een passende invulling. 

Meer informatie

Close
Close
Winkelwagen